To Top

Ózongenerátort adományoztak a kórháznak

Fertőtlenítésre alkalmas professzionális ózongenerátorral ajándékozta meg a kézdivásárhelyi RMDSZ választmánya a városi kórházat. Az adományt Bokor Tibor polgármester, Szilveszter Szabolcs és dr. Gáspár Zsolt tanácsosok, valamint Dávid Sándor RMDSZ-elnök adták át Canea-Kocsis András kórházmenedzsernek.

„A elmúlt időszakról elmondhatjuk, hogy a koronavírus-járvány teljesen felforgatta eddigi életünket. Mind a magánéletünkben, mind a városvezetésben a legfontosabb célunk az, hogy óvjuk a lakosság egészségét. Döntéseink meghozatalakor is az vezérelt, hogy a kézdivásárhelyi kórház megkapjon minden anyagi támogatást, teljes kapacitással és főleg biztonságosan dolgozhassanak orvosaink, asszisztenseink, a kisegítő személyzet” – hangsúlyozta az adomány átadását követően Bokor Tibor polgármester.

Dávid Sándor elmondta: az erőfeszítések ellenére a segítségre mindig szükség van, ezért döntött úgy – orvosok, szakemberek és a kórház vezetőségének bevonásával – a helyi RMDSZ választmánya, hogy ózongenerátort vásárol a sürgősséget is ellátó belgyógyászat, illetve a kórház számára. Ezzel az eszközzel fertőtleníteni lehet az orvosi rendelőket, ruhatárakat, betegápolókat, így az alkalmazottak nagyobb biztonságban végezhetik fáradhatatlan és önfeláldozó munkájukat.

OZONGENERATOR

 

Search

SEPSI CIMER       © KOVÁSZNA MEGYE TANÁCSA             Mike Web                MIKEWEB                      Flag Counter

KOVÁSZNA MEGYE TANÁCSA

© All Rights Reserved

Sign in to your account